GIVEAWAY #1

 




GIVEAWAY #1 by AisyahNizam

Dulu zaman-zaman Aisyah belajar, Aisyah ada buat giveaway, tapi tak tahu mana hujung pangkal giveaway tu. Setelah kesekian kalinya, Aisyah bersedia untuk buat giveaway. Aisyah tak pasti giveaway kali ni akan mendapat sambutan atau tak. Aisyah cuba je. Kalau berjaya, kita buat giveaway lagi lepas ni.

Aisyah akan pilih 3 orang bertuah untuk giveaway pertama ni. Para pemenang akan dipilih secara adil dari instagram, facebook pages dan juga blog Aisyah.

TARIKH TUTUP PENYERTAAN: 30 SEPTEMBER 2021

HADIAH : SNEK IKAN BILIS SALTED EGG (spicy & original)  yang berharga RM39 tidak termasuk postage

PARA PEMENANG AISYAH AKAN CONTACT MELALUI FACEBOOK & AKAN DIUMUMKAN PADA POSTING 1 OKTOBER 2021

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN: 

1- Follow blog AISYAHNIZAM

2- Follow instagram Ikan Bilis Salted Egg 

3- Follow facebook pages Aisyah Nizam

4- Buat posting menarik mengenai IKAN BILIS SALTED EGG. Kenapa anda mesti menang? Sebab teringin sangat nak rasa snek ni? (SILA SERTAKAN LINK FACEBOOK & INSTAGRAM ANDA)

Untuk yang menyertai melalui blog, sila tampal poster aisyah ya (maaf, sebab ni first time buat giveaway..hahaha) yang mana Aisyah dah check nanti Aisyah datang komen pada posting korang tau.

Untuk yang menyertai melalui facebook dan instagram, diminta share dan tag Aisyah pada posting anda, tulis caption mengapa anda mesti dapatkan IKAN BILIS SALTED EGG ini. Yang mana Aisyah dah datang check, Aisyah akan komen pada posting korang juga. 

GOOD LUCK.

20 Ulasan

  1. Hai, sis Aisyah. Saya follow dan join giveaway ni. Jemput la baca entri saya hehe :)

    https://officialnasa28.blogspot.com/2021/09/jom-masuk-giveaway-1-by-aisyahnizam.html

    BalasPadam
  2. Wah menarik ni. Boleh lah join. Nanti kalau dah buat entri, Syu post link kat sini๐Ÿ˜Š๐Ÿ’•.

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum , Naim join..

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/09/giveaway-1-oleh-aisyah-nizam.html

    id ig : @naimttbc

    apa2 contact dekat ig ya :)

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum. Tahniah kerana berjaya menganjurkan GA. In Shaa Allah, ia pasti akan mendapat sambutan. Abe Kie follows your blog too...

    BalasPadam
  5. https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2021/09/giveaway-1-by-aisyahnizam.html

    BalasPadam
  6. sy join ya
    https://www.siinurul.com/2021/09/jom-join-giveaway-1-by-aisyahnizam.html

    BalasPadam
  7. join :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/09/giveaway-1-by-aisyahnizam.html

    BalasPadam
  8. salam..kak shida join ya!
    https://www.shidaradzuan.com/2021/09/giveaway-1-by-aisyahnizam.html

    BalasPadam
  9. Salam... om join tau!

    http://www.ombakbergigi.com/2021/09/giveaway-1-by-aisyahnizam.html

    BalasPadam
  10. https://madey09.blogspot.com/2021/09/giveaway-1-by-aisyahnizam.html

    saya follow dan join GIVAWAY ya

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum, akak datang join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-1-by-aisyahnizam.html

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum...

    Ammi join juga (https://nestumsusu.blogspot.com/2021/09/giveaway-1-by-aisyahnizam.html)

    BalasPadam
  13. Saya joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2021/09/giveaway-1-by-aisyahnizam.html
    Facebook - https://web.facebook.com/kasihkuamani/
    IG - https://www.instagram.com/kasih_shadz/

    BalasPadam
  14. https://thejagungspirasi.blogspot.com/2021/09/giveaway-1-by-aisyahnizam.html

    saya join!
    ig: aimansallehh
    fb: Aiman Salleh

    BalasPadam
  15. joinnnnn

    https://www.mialiana.com/2021/09/giveaway-1-by-aisyahnizam.html

    ig : mialiana
    fb : julia ngah

    BalasPadam
  16. hai sis...done everything..

    https://www.linazlina.com/2021/09/giveaway-1-by-aisyahnizam.html

    jemput singgah

    BalasPadam
  17. Gee join

    http://www.zianaeunos.com/2021/09/giveaway-1-by-aisyahnizam.html

    BalasPadam
  18. Syu join yer๐Ÿ˜˜
    https://www.syuderis.com/2021/09/5-giveaway-ikan-bilis-salted-egg-by.html

    FB: Syu Deris
    Insta: syu_deris

    BalasPadam
  19. Salam ziarah ..semoga ceria pagi khamis yang indah

    BalasPadam
Terbaru Lebih lama

Gambar Kursus Pengendalian Makanan